Halle helpt Halle gaat van start
 
Halle helpt Halle biedt u op deze website een platform in de vorm van een webpagina Hulp gevraagd of -aangeboden, waar u een beroep op kunt doen voor kleine diensten en waar vrijwilligers zich aanbieden om deze diensten te verlenen. Als voorbeeld zou je kunnen denken aan: het rijden naar het gemeente- of ziekenhuis, het uitlaten van een hond of erop passen, het indraaien van een lamp voor iemand die zelf niet meer op een trap durft te staan enz. In tegenstelling tot het “Naoberschap” zijn deze diensten niet wederkerig.
Door gebruik te kunnen maken van deze dienstverlening, kan iemand mogelijk langer zelfstandig functioneren en is hij of zij minder afhankelijk van familie en/of buren. Door het spreiden van de taken wordt niemand overbelast. Van de andere kant wordt er juist een stevige band gesmeed tussen de inwoners van Halle en worden saamhorigheid en betrokkenheid vergroot.
Samen kunnen we zo Halle leefbaar houden!
 
Tevens kunt u op de webpagina Prikbordadvertenties terecht om kostenloos goederen aan te bieden of kenbaar te maken, dat u goederen zoekt.
 
U bent nu vast enthousiast geworden en wilt meteen aan de slag; dat is heel fijn. Begin dan met een kijkje te nemen onder menu-item Halle helpt Halle > HhH spelregels
Daar worden de werkwijze en een aantal spelregels uitgelegd.
 
Veel plezier,
namens de werkgroep Halle helpt Halle