Evaluatie werkzaamheden DWG (dorpswerkgroepen)
 
Op dinsdag 12 december 2017 werd het nieuwe Dorpsplan voor de dorpskom van Halle en haar uitgestrekte buitengebied officieel gepresenteerd. Vele Hallenaren waren in Partycentrum Nijhof daarbij aanwezig. De presentatie betekende tevens de formele beëindiging van de taak van de DWG, de dorpswerkgroep, die vanaf het najaar 2016 druk in de weer was geweest om het uiteindelijke dorpsplan in december 2017 aan te kunnen bieden.
 
Nog eenmaal zal de DWG in haar samenstelling bijeenkomen en wel samen met het bestuur van Halle’s Belang op donderdag 18 januari a.s. in dorpshuis de Korenaar. Dan zal er een evaluatie plaatsvinden van het werk van de afgelopen 15 maanden plús een vooruitblik naar welke activiteiten er op grond van het dorpsplan uitgevoerd kunnen en moeten worden.
Zoals al eerder in de media werd vermeld zullen er voor de uitvoering van de plannen zogenaamde Uitwerkgroepen (per speerpunt) worden opgericht. Daarvoor hebben zich op de presentatieavond en in de afgelopen weken al meerdere personen opgegeven. En enkele werkgroepen zijn al zodanig goed bezet, dat ze reeds van start zijn gegaan.
 
In de komende tijd zullen wij u via deze website informeren omtrent de vorderingen die de verschillende uitwerkgroepen hopen te maken.
Aanmelden voor Uitwerkgroep (UWG)
En bij deze ook nog een oproep / uitnodiging aan de inwoners van Halle:
Natuurlijk kunt u zich nog steeds als lid voor een Uitwerkgroep aanmelden. Stuur in dat geval een berichtje naar het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een berichtje naar: Halle’s Belang, p/a Dorpsstraat 85, 7025 AC Halle.