Presentatie Dorpsplan Halle

Op 23 januari en 17 mei 2017 vonden de twee dorpsbijeenkomsten over het nieuwe Dorpsplan voor Halle plaats in respectievelijk de Grote Kerk en Zaal Nijhof, waar op beide avonden een groot aantal Hallenaren ideeën hebben ingebracht, met elkaar van gedachten hebben gewisseld over de thema's
- de zogenoemde speerpunten - om tot een goede richting voor het plan te komen. Zo zal het plan gaan over onderwerpen zoals verkeer en vervoer, dorpsontwikkeling, de aantrekkelijkheid van Halle en sport.
De officiële presentatie van het nieuwe Dorpsplan zal op dinsdagavond 12 december a.s. om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in Zaal Nijhof plaatsvinden. Dan zal het eerste exemplaar aan de burgemeester van de gemeente Bronckhorst worden aangeboden.
Angelique Krüger, bekend van o.a. Omroep Gelderland, zal de avond aan elkaar praten. Noteert u deze datum in uw agenda en kom op 12 december a.s. naar Zaal Nijhof!
Bij die presentatie zal ook worden uitgelegd hoe de realisatie van het Dorpsplan zal worden aangepakt. Daarbij zal er weer een beroep op de inzet van Hallenaren worden gedaan.
Na aanbieding van het plan zal bij alle woningen in het dorp en in het buitengebied een exemplaar van het boekwerk worden bezorgd.

(Dorpswerkgroep - Halle’s Belang, november 2017)